کانون وکلای دادگستریریاست محترم شعبه…… دادگاه حقوقی محاکم عمومی…..
سلام علیکم – با احترام و جواز ناشی از یک برگ وکالت نامه ملصق به تمبر مالیاتی ضمن اعلام وکالت از ناحیه خوانده دعوی |آقای / خانم……… موضوع کلاسه پرونده………. تاریخ رسیدگی……… ساعت………..
بخواسته الزام به واگذاری و ابطال حق حضانت بر طبق قرارداد
بدینوسیله و در مقام وکیل مدافع در برابر دعوی خواهان آقای / خانم….. با وکالت آقای / خانم………
خاطر عالی را به آگاهی ،میرساند دعوی به کیفیت مطروحه واجد ایراد شکلی مؤثر بوده قبل از ورود در ماهیت دعوی تعیین تکلیف در مورد ایراد ایرادات شکلی و اعلام نتیجه تصمیم قضائی به این کمترین مزید امتنان خواهد بود.
ایراد / ایرادات شکلی:
عالی جناب قضایای شخصیه و طبیعیه قابل تشکیل یا انحلال به عقدین نیستند.
در این قضایا وصف عنوانی ،موضوع همان موضوع حقیقی است بنابراین در این گونه قضایا حمل اولی و شایع تنها در ناحیه حمل (قضیه) معنا دارند و امکان حمل اولی و شایع در عقد الوضع وجود ندارد زیرا اصولاً این قضایا دارای عقد الوضع نیستند. اما قضایای محصوره به دلیل داشتن ،عقدین قاعدتاً میتوانند هر دو نوع حمل اولی و شایع را بپذیرند.
برای بررسی مفهوم و مصداق در انواع ،قضایا از باب تلمذ تسوید میگردد:
در قضایای شخصیه و طبیعیه نسبت میان موضوع و محمول میتواند:
این همانی و یا عضویت باشد و در قضایای ،محصوره نسبت میان موضوع و محمول میتواند:
این همانی یا اندراج باشد. تفاوت دیگر این قضایا در این است که در قضایای شخصیه موضوع جزئی است ولی در قضایای طبیعیه و محصوره، موضوع کلی است. با این تفاوت که در قضایای ،طبیعیه مراد از موضوع مفهوم آن و در قضایای محصوره مصداق آن است.
البته این مصداق نیز میتواند ذهنی و یا خارجی باشد.در نتیجه خواهان محترم در این میان بین موضوع و مفهوم آن و قضایای محصوره و مصداق آن دچار اشتباه گردیده و دعوی دراین وضعیت توانایی استماع ندارد.
بنائاً به مراتب و معنونه در فوق:
رسیدگی و اجرای ماده ۸۸ ق.آ.د.م. تحت استدعاست.