پس از این که زن حق طلاق (وکالت در طلاق) را از همسرش اخذ می کند میتواند مراحل طلاق با داشتن حق طلاق را طی نماید.
زوجه با مدارک کامل مثل وکالتنامه طلاق ، عقدنامه یا رونوشت ، اصل شناسنامه و کپی کارت ملی خود و ترجیحا کپی شناسنامه و کارت ملی شوهر، به وکیل دادگستری مراجعه می کند – توجه داشته باشید در وکالت در طلاق اخذ وکیل طلاق توافقی برای شوهر اجباری است .
با مراجعه زن (زوجه) به شوهر و امضاء وکالتنامه، وکیل دادگستری با توجه به وکالتی که زن از شوهرش دارد وکیل مع الواسطه زوج می شود و به عنوان وکیل زوج (شوهر) می تواند همراه با زوجه دادخواست طلاق توافقی ثبت نماید و یا اینکه برای جلسات مشاوره نرفتن در تهران، دادخواست طلاق از طرف زن بدهد و در دادگاه توسط وکیل و با درخواست از دادگاه طلاق یکطرفه به طلاق توافقی تبدیل شود.
حق طلاق کامل
متاسفانه بعضی از وکالت نامه های طلاق به تعبیر عامیانه حق طلاقی که زن دارد ناقص است و در عمل مشکلاتی برای پرونده طلاق ایجاد می کند. یکی از شایع ترین آنها ننوشتن وکالت در قبول بذل در وکالت نامه های محضری است و دومی ننوشتن اسقاط حق تجدید نظر و فرجام خواهی است.به جرات میتوان گفت ۹۹ درصد شرطهای وکالت طلاق در ضمن عقد که توسط سردفتر ازدواج در سند ازدواج نوشته میشود ناقص و دارای مشکل است. همانطور که میدانید زن نیز میتواند به شوهر یا هر شخص دیگری وکالت بدهد خواه اینکه در ایران باشد یا خارج کشور ، در این وکالتنانه ها هم وکالت در بذل مهریه و اسقاط تجدید نظر و حق فرجام خواهی حائز اهمیت است
به جرات میتوان گفت ۹۹ درصد شرطهای وکالت طلاق در ضمن عقد که توسط سردفتر ازدواج در سند ازدواج نوشته میشود ناقص و دارای مشکل است
همانطور که میدانید زن نیز میتواند به شوهر یا هر شخص دیگری وکالت بدهد خواه اینکه در ایران باشد یا خارج کشور ، در این وکالتنانه ها هم وکالت در بذل مهریه و اسقاط تجدید نظر و حق فرجام خواهی حائز اهمیت است.
همانطور که میدانید برای دادن حق طلاق یا باید به صورت شرط ضمن عقد در سند ازدواج این وکالت داده شده باشد و یا اینکه در ایران از طریق دفتر اسناد رسمی این وکالت طلاق تنظیم شده باشد و در خارج کشور هم از طریق سامانه میخک وزارت امور خارجه وکالت داده میشود.
با توجه به این که در وکالت در طلاق، دادن وکالت به وکیل دادگستری اجباری است اگر نیاز به وکیل برای طلاق در تهران داشتید با ما تماسی بگیرید و از روند کار و هزینه ها اطلاع حاصل کنید. قابل توجه اینکه اولا نیازی به مدارک طرف مقابل نیست و ثانیا از تمام شهرهای کشور از طریق سامانه ثنا قبول وکالت میشود.
مراحل طلاق با داشتن وکالت
اگر وکالت در طلاق زوجه، کامل باشد در حال حاضر در شهر تهران با توجه به رویه دادگاه ها، در ۱۰ تا ۳۰ روز کاری، دادنامه طلاق صادر می شود و پس از آن زوجه در ظرف ۳ ماه با در دست داشتن حکم دادگاه (گواهی عدم امکان سازش) و وکالت در طلاق، می تواند به یکی از دفاتر رسمی طلاق برای ثبت طلاق مراجعه کند.
نکته ای مهم در مراحل طلاق با داشتن حق طلاق باید در نظر داشت این است که اگر زنی در وکالتنامه، وکالت در اسقاط حق تجدید نظر و فرجام خواهی را نداشته باشد بیشتر دادگاه ها قطعیت گواهی عدم امکان سازش را موکول به گذشتن مهلت تجدید نظر و فرجام خواهی یعنی ۴۴ روز بعد می کنند.
ممکن است برای کسی سوال باشد که مثلا وکالت طلاق (حق طلاق) دارم ولی شوهرم همکاری نمیکند و در سامانه تصمیم هم گفته اند که شوهر باید برای جلسه مشاوره باشد جواب این است که اگر از طریق سامانه تصمیم اقدام میکنید بعد از یکی دو بار دعوت از شوهر و نیامدن و یا سازش نکردن در پایان گواهی عدم انصراف از طلاق توسط غربالگری صادر میشود.