شکایت از انتقال دهنده چک صیادی

شکایت از انتقال دهنده چک صیادی

در گذشته برای انتقال چک به فرد دیگری، لازم بود که صادرکننده چک پشت چک را ظهر نویسی می‌کرد و دو امضا در پشت چک می‌زد. این روش نقل و انتقال چک با مشکلات مختلفی مانند اشتباه در ظهر نویسی چک، مفقود شدن چک و … مواجه بود. با ایجاد سامانه صیاد، روش انتقال چک به فرد دیگر نیز تغییر کرد و این روزها برای اینکه فرد دیگری به جز گیرنده اول چک را دریافت کند، امکان انتقال چک توسط این سامانه برای افرادی که از چک صیادی استفاده می‌کنند وجود دارد.

در این مطلب از راهکار شرایط انتقال چک صیادی و نحوه شکایت از انتقال دهنده چک صیادی را مورد بررسی قرار داده‌ایم. در صورتی که برای دریافت حکم جلب چک صیادی و شکایت از چک برگشتی یا انتقال دهنده چک نیاز به راهنمایی دارید، با مشاورین مرکز حقوقی راهکار در ارتباط باشید.

نحوه انتقال چک از طریق سامانه صیاد

برای انتقال چک از طریق سامانه صیادی لازم است که ابتدا وارد برنامه‌ای که به این منظور طراحی شده شوید. سپس باید شماره کارت و اطلاعات مربوط به صادرکننده چک را جهت بررسی اعتبار حساب او، عدم وجود چک برگشتی و… در بخش‌های مشخص شده وارد کنید. پس از تأیید این اطلاعات، قسمت بعدی که مربوط به تأیید بانک صادرکننده چک است برایتان نمایش داده می‌شود.

در این مرحله باید نام صادرکننده چک و شناسه 16 رقمی چک را وارد کنید. پس از تأیید این مرحله، اطلاعات کلی چک صیادی به صورت یکجا برایتان نمایش داده می‌شود. با تأیید این مرحله، وارد بخش انتقال چک خواهید شد.

شکایت از انتقال دهنده چک صیادی

در این بخش از فرد خواسته شده که شخص حقیقی یا حقوقی بودن گیرنده چک را مشخص کرده و کد ملی او را در بخش خواسته شده وارد کند. پس از آن، در مرحله بعدی مشخصات چک و مشخصات دریافت‌کنندگان چک نمایش داده می‌شود. در صورتی که موارد نشان داده شده صحیح هستند، دکمه انتقال را برای تکمیل مراحل انتقال چک صیادی بزنید.

نحوه شکایت از انتقال دهنده چک صیادی

در صورتی که فردی قصد شکایت از انتقال دهنده چک صیادی را داشته باشد، باید دارنده چک به وکیل یا دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و درخواست صدور مستقیم اجراییه کند. سپس دادگاه با بررسی شرایط چک مطابقت آن با قانون، اجراییه علیه صادرکننده و صاحب حساب را صادر خواهد کرد و دارنده باید ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ مبلغ چک را پرداخت کند.

نکات مهم انتقال چک صیادی

برای انتقال چک صیادی باید نکات و مراحلی که برای این کار وجود دار را بشناسید، تا با مشکلاتی مانند شکایت از انتقال دهنده چک و… مواجه نشوید. برخی از موارد مهمی که در این رابطه وجود دارند را در ادامه ارائه کرده‌ایم. جهت شناخت بهتر قوانینی که در این رابطه وجود دارد پیشنهاد می‌کنیم با وکیل چک مشورت کنید.

امکان انتقال چک صیادی در وجه حامل وجود ندارد.
در صورت وجود بیش از یک ذینفع برای چک صیادی، باید درخواست انتقال از سوی تمامی ذینفعان ثبت شود.
· در صورتی که دارنده چک شخصیت حقوقی باشد، باید مراحل انتقال مورد تأیید تمامی افرادی که حق امضا در شرکت را دارند باشد.
هزینه هر استعلام موفق (بررسی اعتبار سنجی مشتریان) از سامانه صیاد برابر با 3500 ریال است.

مرکز حقوقی راهکار با مدیریت وکیل فرشته محمد حسینی

سخن پایانی

نقل و انتقال چک توسط کسانی که در سامانه صیادی عضو هستند تنها با کمک اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌هایی که این امکان را دارند ممکن خواهد بود. در صورتی که قصد دارید از انتقال دهنده چک صیادی شکایت کنید، لازم است که قوانین تنظیم شکایت در این شرایط را بشناسید. وکیل چک برگشتی با قوانین و شرایط این حوزه آشنا است و به متقاضیان کمک می‌کند تا حکم جلب چک صیادی را برای صادرکننده یا انتقال دهنده آن دریافت کنید.

دریافت مشاوره حقوقی

مرکز حقوقی راهکار با مدیریت وکیل فرشته محمد حسینی، بهترین وکیل انحصار وراثت در مشهد، و همکاری وکلای مجرب، آماده ی خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
یکی از ویژگی های بسیار مهم مرکز حقوقی راهکار که به صورت مطلق از سوی تمامی مراجعین این مرکز ذکر گردیده است، صداقت با موکلین بوده که در امر وکالت بسیار نکته حائز اهمیتی می باشد و این امر موجب اعتماد 100 درصدی موکلین نسبت به این موسسه می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *