گاهی اوقات پیش می آید که پس از طلاق، طرفین به دنبال تعویض شناسنامه خود و حذف نام همسر هستند. به صورت کلی تعویض شناسنامه بعد از طلاق توافقی پروسه ای مهم و پر اهمیت به حساب می آید. از آنجایی که قانون گذاران همواره شرایط و متغیر های مختلف را مد نظر خود قرار داده اند، قوانین خاصی را برای تعویض شناسنامه بعد از طلاق قرار داده اند. با طی کردن پروسه ها و مراحل قانونی این فعالیت، شما می توانید نام همسر سابق خود را از شناسنامه حذف کنید. در هر صورت دریافت شناسنامه المثنی بعد از طلاق، اهمیت زیادی دارد.
مدارک لازم برای تعویض شناسنامه بعد از طلاق
همچون سایر موارد گفته شده، مدارک مورد نیاز برای تعویض شناسنامه بعد از طلاق هم می تواند تحت تاثیر باکره بودن یا نبودن فرد قرار گیرد. در صورتی که دختر باکره باشد، به یک سری مدارک خاص نیاز خواهد داشت. در لیست زیر شما می توانید چند مورد از مهم ترین مدارک لازم برای تعویض شناسنامه بعد از طلاق یک دختر باکره در جهت حذف نام همسر سابق از شناسنامه را مشاهده نمایید.
- سند طلاق
- حکم طلاق
- کارت ملی
- شناسنامه
- برگ معرفینامه از دادگاه
- تاییدیه بکارت از پزشک قانونی
مارک مورد نیاز در صورت عدم باکرگی:
- سند طلاق همسر سابق
- ثبت ازدواج جدید و ارائه مدارک مرتبط
- کارت ملی و شناسنامه
مدارک مورد نیاز در صورت فوت همسر:
- سند ازدواج
- گواهی فوت متوفی
- کارت ملی
- شناسنامه
حذف طلاق از شناسنامه بعد از ازدواج مجدد
در صورتی که بکارت زن از بین رفته باشد، امکان حذف نام همسر پس از طلاق وجود ندارد. ولی، پس از ازدواج مجدد فرد می تواند نسبت به تعویض شناسنامه خود اقدام کند. در این شرایط احتمال پنهان کاری از بین رفته و افراد با ارائه سند ازدواج جدید خود می توانند درخواست را ثبت نمایند.
برای دریافت شناسنامه المثنی بعد از طلاق یا تعویض شناسنامه مرد بعد از طلاق، شرایط زوجین باید مورد بررسی قرار گیرد. طبیعتا در حالت عادی، امکان تعویض شناسنامه پس از طلاق در صورتی که زن بکارت خود را از دست داده باشد وجود ندارد.
دریافت مشاوره
گروه وکلای راهکار با مدیرت وکیل فرشته محمد حسینی و سابقه درخشان و پرونده های موفق طی سال های اخیر آماده بررسی پرونده های قضایی و مشاوره های تخصصی در حوزه های مختلف حقوقی می باشد. با اعتماد به وکلای پایه یک دادگستری این موسسه می توانید از استیفای کامل حقوق قانونی خود اطمینان خاطر داشته باشید.